.

Záver roku na Inovci 30.12.2019

28.12.2019 16:55

                            TURISTICKÁ AKCIA KST TLMAČE a LEVICE

 

Názov akcie: Záver roka na Inovci 30.12.2019

Doprava:

TAM. Vlak, autobus. Tlmače – Lipník bus 7:42 hod. Kozárovce príchod 7:47 hod. Kozárovce vlak 7:59 hod. Nová Baňa príchod 8:13 hod. Levice vlak: 7:48 hod. Nová Baňa bus : 8:25 (9:20) hod. Drozdovo príchod 8:46 (9:37) hod.                                           

                       

SPÄŤ: Drozdovo bus 15:02 hod. N. Baňa príchod 15:18 hod. N. Baňa vlak 15:48 hod. Kozárovce príchod 15:56 hod., Levice príchod 16:11 hod.

                       

Program:

Cestou na Inovec krátka zástavka na lyžiarskom stredisku Drozdovo za účelom občerstvenia a získania odvahy pre náročný výstup na vrchol Inovca. Potom značkovaným chodníkom (modrá a nadväzujúce farby) na chatu pod vrcholom Inovca. Tu sa účastníci akcie počkajú a spoločne vystúpia na bralo Inovca. Čas čakania sa vyplňuje primeraným spôsobom. Z vrcholu Inovca sa môže individuálne zostupovať na vlastné nebezpečenstvo do domova, alebo na  dopravu ako je hore popísané.            

Pokyny:

Akcie sa každý zúčastňuje na vlastnú zodpovednosť. Nezabudnite si preukazy, lieky,peniaze a iné Vám potrebné veci. Bez batohu plného dobrej nálady a dobrých predsavzatí sa účasť na akcii nepovoľuje.

Stravovanie a dodržiavanie pitného režimu z vlastných zásob. Možnosti podelenia sa roľníckych prebytkov s ostatnými sa medze nekladú. Diétne prilepšenia sú možné len na Drozdove a na chate pod vrcholom. Na brale je povinnosť spievať národovecké piesne, alebo recitovať poéziu významných bardov našej literatúry. 

Perihlášky: Nie sú potrebné. Kto príde, bude tam. Kto nepríde bude banovať.

 

Informácie:

Asi bolo napísané všetko. Nepredvídané veci sa budú riešiť na mieste. Ale ak predsa, kľudne volajte, píšte Jozefovi Pechovi. Kontakt viete.            

                       

 

 

HORE  ZDAR!

 

 

 

 

 

 

Vyhľadávanie